Η Ταυτότητα της VIOMEDIC

Η εταιρεία VIOMEDIC ξεκίνησε την πορεία της το 2015, με εξειδίκευση στον τομέα των προιόντων, μηχανημάτων και υπηρεσιών για ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα.

Η εταιρεία έχοντας σαν στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση, παρέχει διαρκή κάλυψη σε όλο το φάσμα των συνεργατών της , σε όλη την Ελλάδα.

Παρέχεται ουσιαστική και διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού , πάνω στις νέες τεχνολογίες της παγκόσμιας αγοράς , ώστε να μπορεί να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η VIOMEDIC με γνώμονα την εξέλιξη της , αλλά και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών – συνεργατών της , είναι επίσημος πάροχος τεχνικής εξυπηρέτησης των συμπυκνωτών οξυγόνου του οίκου NIDEK των ΗΠΑ και των αναπνευστικών συσκευών του οίκου BREAS Σουηδίας.

Αυτή η επιτυχία έρχεται ως αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας, καθώς και του υψηλού επιπέδου κατάρτισης και εμπειρίας του προσωπικού της εταιρείας , απο τις ανωτέρω κατασκευαστικές εταιρείες.

Γιαυτό άλλωστε , η ανάληψη και διεκπεραίωση της τεχνικής εξυπηρέτησης των μηχανημάτων σε πανελλαδικό επίπεδο απο την VIOMEDIC ήταν προφανής επιλογή.

Log in with your credentials

Forgot your details?